Mullvad

Skrivet den 2012-01-30 @ 17:10:18

Det visar sig att vi har en hund vars absoluta favoritsyssla är att vara med när jag bäddar sängen....Han härjar runt som en mullvad och tycker det är toppen när jag nästan är klar, då ligger han kvar där under ett tag och myser........Tro nu inte att jag bäddar sängen så dåligt som på denna bild.....han har härjat runt ett tag och dragit fram kuddar ....Efter ett tag beslutar han sig för att titta fram......Knasboll...


Kommentarer

Postat av: Bibbi

Hallå där. Long time, no see.

Länken till din blogg försvann när jag tappade min förra dator i golvet. Men nu när jag bestämde mig för att radera en gammal blogg så hittade jag dig igen. Så nu är du tillagd i listan igen. ;-)

Vilken lite söt hund ni har. Jag gillar namnet också.

Hur är det med dig och familjen? Byter du bettskena lika ofta fortfarande eller har du lugnat ned dig? :-)

Tittar in lite då och då för att kolla om du uppdaterat. Jag måste erkänna att jag inte uppdaterar lika ofta numera som tidigare heller.

Kram

Bibbi

Postat av: Arika

Hihi, vilken sötis! Och så snällt att han hjälper till att bädda :)Jag bor i Skellefteå men kommer från Övik. Vart kommer du ifrån då? Och vart bor du nu?

Postat av: Ullrika

Det där var en söt liten filur! Tycker det är så gulligt när husdjuren skaffar sig små egenheter och "ovanor" i vardagen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback