Schmack !

Skrivet den 2011-09-21 @ 17:42:04

Har ni nån gång blivit påkörd av en bil ?
Ljudet som uppstår när plåt möter plåt..... Isch.
Jag har tyvärr varit med om det några gånger ( å NÄ jag är VÄRDENS BÄSTA förare )  :)
Det är bara andra puckon som inte ser sig för. Nädå, men det har hänt mig 2 gånger och ingen av gångerna har det varit mitt fel.

Senast det hände var idag.
Körde i stan. Stannade vid ett rödljus, en bil framför.
Plötsligt säger det bara schmack (+ det där äckliga plåtmotplåt-ljudet )
Bilen bakom hade inte sett att det blivit rött och enligt honom så hade han tittat ner just då, med den påföljd att han brakade rakt in i min bil och puttade fram mig så jag åkte in i bilen som var framför min.....

Alla 3 bilar kunde köra och parkera på ett lämpligare ställe där vi skrev skadeanmälan.
Bilen som körde på min blev värst skadad. Motorhuven gick inte att öppna och fronten var helt intryckt. Min bil fick bakskärmen intryckt så pass att sidoskärmarna buktar utåt. 2 stora hål på bakskärmen från hans kofångare. Plus skador fram på bilen från att jag blev skjutsad in i han som var framför.

Han som körde på mig hade bråttom till ett möte.
Gissa om han kom fram senare än han skulle ha gjort om han bara tagit det lite lugnt.....?


Kommentarer

Postat av: Anonym

Men fy så läskigt. Det var en jäklans tur att det inte gick värre ändå: det materiella är inte så viktigt när det kommer till kritan. GÖTT att han som hade bråttom kom för sent! Kanske lär honom att ta det lugnare nästa gång?!Jag har lyckligtvis klarat mig från alla typer av trafikolyckor faktiskt. Däremot har jag hamnat precis bakom två bilar som krockade (jag cyklade), och jag minns att jag reagerade på att det lät så konstigt. Liksom "tjudd". Plastigt. Men det låter nog annorlunda utanför bilen än inne i den?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback