mys

Skrivet den 2008-11-12 @ 11:32:04

Det gick bra hos tandläkaren idag. Det var inte så farligt som jag trodde. Alla tänder sitter fast (efter olyckan) och jag hade INTE ett enda hål !
DET var en överraskning ! Jag var ju helt säker på att jag skulle ha minst 2 hål, men så var icke fallet. Det tackar vi för;)

Jag är ledig idag och ska hämta Keiron 13:00 när skolan slutar. Sen ska vi hem och städa lite. Jag skulle egentligen göra det just precis just nu....men jag har inte käkat frukost.....varit hos tandis....fått mojja på tänderna å är svinhungrig.... SÅ nu har jag mixat ihop en liten Smoothie (banan,päron,mango) som jag ska njuta av i soffan samtidigt som jag småtittar i mina nya FAVORIT-tidningar ! ! !
Älskar när jultidningarna kommer ! Lika kul varje år :)


Kommentarer

Postat av: Helena

Du, jag har jul-Amelia - du kanske vill låna den ett par dagar :)Härligt att det gick så bra hos tandis!

Postat av: Johanna

Åh herregud, jultidningar!!!Jag vill inte bli sådär hysterisk eftersom jag inte vet om all renovering kommer att bli klar till advent...känns som att det kan kvitta med julpynt om det blir till tredje advent eller nåt... bah.

Postat av: jannica

Just nu har jag en frågestund i min blogg ,du skriver väll en fråga?

Postat av: Lilla Fröken

Det är mysigt med jultidningar. Jag läste en i helgen och fick julkänslor i förväg. Det är den enda nackdelen med dem. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback