Vad är klockan?

Skrivet den 2008-04-03 @ 15:52:22

Jag har ju velat ha en cool klocka hur länge som helst men har aningen snålt med pengar.....
Så nu vill jag tacka Annsingen för tipset om Ur och Penn. De har rea på sina klockor just nu och jag hittade denna där idag för endast 200:-.......Vid närmare eftertanke så tror jag faktiskt att den är Exakt likadan som Annsingens också....Ooops, tur att vi nästan bor i olika värlsdelar och egentligen inte känner varandra....Hahaha...Nä jag skojar bara ! Jag är iallafall jättenöjd med den !!!! Med tanke på att jag fixade nytt armband till min gamla klocka så känns det nu som att jag har två helt nya klockor !
image409


Kommentarer

Postat av: Annsingen

Japp den är lika men jag har blå urtavla...kanske det är på din med? Fast det inte ser så ut! Gör ABSOLUT inget att vi har lika.Vii kan vara klocktwins:))

Postat av: Annsingen

Ja men vi behöver ju inte vara enäggstvillingar*S*

Postat av: JB

mår bättre nu än vad jag gjorde tidigare. fattar inte den där aktiva listan. jag var jävligt aktiv igår kväll innan jag däckade och ändå ramlade jag bort från listan. och sen oxå en massa besök. men förmodligen inte tillräckligt många kommentarer.

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack! :D

Postat av: Tobias

svar: ok jo men det vet jag =D

Postat av: JB

tydligen är det jag som ska ha mera kommentarer tror jag. vet inte riktigt hur de funkar. men alla tycker inte om mina kommentarer, reklam och sånt. har rätt många fiender ;-)

Postat av: JB

Ha, ha, brukar ändå inte bry mig vad de säger om när jag gör reklam. de kan alltid bara ta bort den och så bloggar de ändå gratis.

har själv fått fula, äckliga ovanor när det gäller mina snorkråkor :-)

Postat av: Elisabet

Snygg! Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback